تدابیر طب سنتی برای جلوگیری از بیماری‌های پاییز

تدابیر طب سنتی برای جلوگیری از بیماری‌های پاییز

فصل پاییز دارای مزاج سرد و خشک است و در نتیجه افرادی که مستعد بیماری‌های سرد و خشک هستند و در این فصل بیماری‌هایی مانند ترک پوست، خشکی، شوره سر، اگزما، دردهای سیاتیکی، ورم لوزه ها و بیماری های روحی و روانی مانند وسواس و افسردگی شیوع پیدا می کند.

به گفته وی تغییرات آب و هوایی و سردی و خشکی غالب برای فصل و عدم تحلیل مواد زائدی که در فصل تابستان در اثر مصرف بیش از حد مواد ایجاد شده است موجب بروز این بیماری ها می شود.

برای پیشگیری از بروز این بیماری ها از برخی کارها مانند مواجهه با گرمای ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب خیلی سرد، نزدیکی جنسی زیاد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهل‌های قوی، فصد و حجامت و هر عملی که موجب کاهش خون در بدن شود، خواب زیاد یا بیداری بیش از حد، غم و غصه زیاد باید خودداری کرد و می توان برای جلوگیری از سرماخوردگی و زکام، در طول شب، سر، گلو و کف پا را پوشاند.

مصرف غذاهایی مانند گوشت گاو و گوساله، کنسروها و کمپوت‌ها، سوسیس و کالباس و فست‌فودها، ادویه‌های تند و تیز، مواد غذایی ترش، غذاهای سرخ‌کرده، بادمجان، عدس، قارچ، پنیر شور، رُب و سس‌ها، غذاهای مانده و گوشت نمک‌سود، چای پررنگ، یخ، غذاهای شور، موادغذایی صنعتی مانند چیپس و پفک که موجب بروز خشکی در بدن می شود پرهیز کرد.

مصرف گوشت گوسفند و تنقلاتی مانند مویز، انجیر و میوه هایی انار و انگور برای رفع غلظت خون مفید است همچنین مصرف انار موجب ایجاد خون صاف و سالم ایجاد می کند و مصرف انار برای افرادی که معده ضعیف دارند با ۱ ساعت بعد از غذا مصرف شود.حمام ملایم یک روز در میان می تواند در این فصل مناسب باشد و چرب کردن با روغن بادام و بنفشه می تواند مفید باشد.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در طب سنتی

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *