رژیم غذایی برای افراد دموی مزاج در طب سنتی

رژیم غذایی برای افراد دموی مزاج در طب سنتی

رژیم های غذایی مفید برای افراد دموی مزاج در طب سنتی:

برای اصلاح این نوع مزاج ها بهتر است از غذاهایی مانند :

میوه جات و سبزیجات تازه , مسهل های گیاهی , مانند :خاکشیر , اسفرزه , تخم مرو , بارهنگ , بالنگو , تخم ریحان , سوپ یا آش جو , نان جو , روزانه 6 لیوان آب خنک (نیم ساعت بعد از غذا و 2ساعت و نیم بهد از غذا)

کاستن از حجم غذا و استفاده از غذاهای ساده (غیر متنوع) یکی از بهترین راههای اصلاح مزاج است .

همچنین مقداری نرمش و ورزش سبک نیز بسیار خوب است .

خیس شده ی برگ زرد آلو , هلو , انجیر و الو بخارا , بهترین دارو برای این نوع افراد است .

تزشی جات طبیعی مانند زرشک , آلو بخارا نیز برای این افراد مفید است. و بر اثر استفاده از انها بیمار سریع تر بهبودی خود را بدست می آورد .

راه حجامت و فصد خون نیز انان را سریع تر به سوی سلامتی باز می گرداند.

خوردن زرشک , کاهو , خیار , میوه جات , انار , سبزیجات , سوپ جو , لیموترش تازه , استفاده از سالاد فصل قبل از غذا , روغن زیتون , حبوبات و غلات جوانه زده , بذر های ملین (خاکشیر و… ) عسل به مقدار کم , غذاهای خام , انواع توت قرمز , شاه توت , کدو خورشتی , نوشیدن 2 تا 3 لیوان آب زرشک که سریعا خون را به حالت طبیعی باز می گرداند

کم خوری توصیه می شود و از خوردن غذاهای سرخ شده چرب , و پر حجم , شیرینی جات , ادویجات تند , غذاهای شور , گوشت زیاد , کره و خامه , غذاهای نشاسته ای , نان , آب یخ , دوغ , نوشابه , تخم مرغ , نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بعد از غذا , خرما , رطب , توت خشک , کشمش , سس , رب , ترشی جات , سرکه , سیر , چای , قهوه , نسکافه , ماست , بادمجان و غذاهای ساندویچی پرهیز کنند.

منبع :پارسی طب

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *