مراقبه و مدیتیشن

مراقبه و مدیتیشن
مراقبه و مدیتیشن ، مخصوص عرفان های غربی نیست و نباید آن را یک انحراف یا یک معقوله غیر ضروری دانست ، مراقبه و مدیتیشن در عرفان اسلامی و در دین اسلام نیز وجود دارد ، اما با کمی تفاوت ، به عنوان مثال ذکر های شبانه ، نماز شب ، سجده های طولانی ، همه ، نوعی مراقبه و مدیتیشن هستند که از منظر علمی نیز این موضوع ثابت شده است . انسان در فعالیت های روزانه خود با مشغله های بسیاری رو به رو است ، هر یک از ما ، از صبح تا پایان شب بسته به نوع کار و فعالیت خود ، به طور مداوم مشغول فعالیت ذهنی و جسمی هستیم .

مشغله هایی که تماما برای زندگی روز مره و به نوعی زندگی مادی و جسمی ما لازم و ضروری هستند ، هر یک از ما بر این موضوع واقف هستیم که روح بعد معنوی ما انسان ها را تشکیل می دهد ، آیا همان گونه که روزانه سه وعده غذا برای جسم در نظر میگیریم ، ورزش های جسمانی را انجام میدهیم تا سلامتی خود را حفظ کنیم ، آیا نباید کمی نیز برای روح خود ارزش قائل شویم ؟ آیا روح ما نیاز به آرامش ؟ استراحت ؟ ورزش و انررژی ندارد ؟ به طور حتم اینگونه نیست … انسان هایی که نماز های پنج گانه خود را به طور مرتب به جا می آورند ، از آرامش ذهنی و روحی بیشتری برخور دار هستند ، زیرا خواندن نماز خود باعث آرامش و تخلیه ی انرژی های منفی بدن از طریق سجده کردن میشود . اما انسان هایی که اهل نماز خواندن نیستند ، اگر در مسیر معنوی قرار دارند ، برای افزایش بعد معنوی و سلامت روح خود به مراقبه و مدیتیشن نیازمند هستند … و انسان های دین گرا نیز با انجام مراقبه و مدیتیشن و تمرینات سکوت میتوانند بیش از پیش سلامت روح خود را تضمین کنند .

در ادامه ویدیو هایی در مورد آموزش مراقبه و مدیتیشن و نکات مربوط به آن ها را برای شما گرد هم آورده ایم … امید که مفید باشد …

مدیتیشن چیست ؟ مدیتیشن به معنای متمرکز کردن ذهن است. این تمرکز میتواند بر روی یک صدا، عبارت یا دعا، شئ، تصویر، آگاهی از خویشتن، نحوه تنفس، فرائض دینی و… صورت گیرد. هدف از این کار آگاهی از لحظه حال، رسیدن به آرامش، و کاهش استرس است. مدیتیشن موجب ارتقای شخصیت و رشد روحانی و معنوی می شود. منبع : ویکی پدیا

مراقبه به طور کلی فنون تسلط بر ذهن است. به گفته معتقدان این روش، هدف مراقبه تربیت و کنترل ذهن توسط تکنیک‌های درون‌نگرانه برای رسیدن به شادی آگاهی و آرامشی عمیق و طولانی و غیر وابسته به غیر است.

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *