4 میوه برای تقویت هوش و حافظه

4 میوه برای تقویت هوش و حافظه

نوع تغذیه از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه کرد. به منظور تقویت حافظه و ارتقاء هوش، باید نکاتی را رعایت کنیم که در جنبه‌های مختلف می‌توانند منجر به تقویت حافظه و هوش شوند.

میوه‌هایی که هوش و حافظه‌ را افزایش می‌‌دهند، شامل موارد زیر می شوند:

انگور : انگور دارای پتاسیم بوده که موجب احساس شادی می‌شود. از طرف دیگر، حاوی فسفات زیادی است که غذای مغز و سلسله‌ اعصاب است و باعث ازدیاد هوش و حافظه می‌شود همچنین به علت داشتن منگنز،عامل رشد محسوب می‌شود، چهره را روشن کرده و غذای مناسبی برای سلسله‌ اعصاب به شمار می‌رود. این میوه‌ خوشمزه باعث تقویت نیروی عضلانی نیز می‌گردد. این میوه جوانی دوباره‌ای به فرد می‌بخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوی می‌سازد و از سقط جنین جلوگیری می‌کند.

انار : خوردن انار، معده را تقویت کرده و ذهن را نیرو می‌بخشد و موجب تقویت حافظه می‌گردد.چون انار قادر است معده و روده‌ها را پاک کند، لذا جداره روده را برای دفاع و دور کردن ویروس‌ها آماده می‌سازد. بنابراین سموم به خون و قلب وارد نمی‌شوند و قلب رونق و حیات تازه‌ای می‌یابد و به این طریق، سلول‌های کبد فعال می‌‌شوند.هم‌چنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر می‌شود.آب انار، در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی دارد؛ چون املاح آب انار با مواد آلی ترکیب شده، زود جذب می‌شود و در بیماری راشیتیسم، کم‌خونی ، ضعف اعصاب و تقویت عمومی بدن بسیار موثر است.اگر خانم‌های باردار در این دوران انار مصرف کنند، بزرگترین خدمت را به فرزند آینده‌ خود کرده‌اند؛ چرا که علاوه بر تقویت مادر، به رشد آینده‌ کودک هم کمک می‌کند. انار خون‌ساز است. در موقع مصرف، افزودن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع ، به هضم آن نیز کمک می‌کند. ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.

انجیر : انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان ،سبب تقویت استخوان‌ها و رشد کودکان شده و ویتامین‌های آن موجب تقویت چشم می‌شود.این میوه منبع تولید انرژی است. انجیر خشک قدرت غذایی فراوانی دارد و مقوی مغز و اعصاب است.

سیب : سیب ، یکی از بهترین میوه‌های معجزه آسا است که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم خاصیت غذایی و به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک را حل می‌کند و برای معالجه‌ چاقی بسیار مفید است و به علت داشتن فسفر، تقویت‌کننده اعصاب و مغز است و با داشتن ویتامین‌های A ، B و C و املاح سودمندی مانند: کلسیم ، فسفر، منیزیم ، آهن، پتاسیم و سدیم برای همه‌ سنین به خصوص کودکان مفید است.سیب با خستگی ، فشار ذهنی و کمبود مواد معدنی مبارزه می‌کند. تقویت‌کننده‌ اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده‌ قلب است. بوییدن و خوردن آن موجب نشاط، شادی، تقویت حافظه و سلسله‌ اعصاب می‌شود.سیب قرمز بیشتر از سیب سفید مفید است؛ البته به شرطی که تازه باشد.
منبع :پارسی طب

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *