خطر فيلم هاي سينمايي

 خطر فيلم هاي سينمايي

ما همه عاشق فيلمهاي سينمايي هستيم چونکه ديدن آنها لذت بخش است و ما را از فکر و خيال درباره دنياي اطرافمان راحت مي‌کنند. نوجوانان اغلب علاقه شديد به فيلم سينمايي دارند. بارها ديده‌ام که آنها يک فيلم خاص را چندين بار تماشا کرده‌اند.

يکي از بهترين راههاي فرو کردن مطلبي در ذهنتان تماشاي فيلم است. اگر فيلمي را در سالن تئاتر ببينيد، چه روي خواهد داد؟ خوب محيطي تاريک و راحت است و مي‌توانيد به خوبي روي فيلم متمرکز شويد. خوش آب و رنگ هم هست. موسيقي، صحنه‌هاي ترسناک و مبالغه آميز هم فراوان دارد!

در واقع تهيه‏ کنندگان فيلمها از آخرين ترفندها براي ايجاد صحنه‌هاي ماندگار استفاده مي‌کنند. به اين دليل است که هر کس مي‌تواند دقيقاً صحنه‌هاي يک فيلم را به ياد آورد.

وقتي يک فيلم هندي به مدت سه ساعت ادامه پيدا مي‌کند مغز شما پر از کثيف‏ترين اراجيف در مورد خشونت و جنسيت مي‌شود. هر فيلمي که اين دو عنصر را در خود داشته باشد، ذهن شما بلافاصله آن را مي‌پذيرد. بدترين نکته درباره يک فيلم سه ساعته اين است که تأثير آن تا چهل و پنج ساعت در ذهن شما باقي خواهد ماند.

 

 

شما به عنوان يک کنکوری موفق بايد قبل از رفتن به داخل سينما از چنين مسائلي مطلع باشيد. بهتر است فيلمها را در تعطيلات تماشا کنيد. اگر در طول روز که مطالعه مي‌کنيد، فيلم هم تماشا کنيد مباحث مطالعاتي شما خراب خواهد شد. علاوه بر اين پول و وقتي که براي اين کار صرف مي‌کنيد نيز زياد است. من خودم به ندرت فيلم تماشا مي‌کنم.

آنچه که شما بايد انجام دهيد، اين است که فيلمها را آگاهانه تماشا کنيد و زياد خود را در آنها غرق نکنيد. همواره به خود بقبولانيد که يک دنياي خيالي در اين فيلمها ترسيم مي‌شود. قهرمان فيلم ممکن است در قالب يک تاجر موفق جلوه کند ولي هرگز او را در حال انجام کار سخت براي ورود به MBA   نشان نخواهند داد.

حتماً فيلم تماشا بکنيد. ولي فيلمهاي کلاسيک که ارزشمند باشند. مواظب باشيد که با چه چيزهايي ذهن خود را داريد پر مي‌کنيد.

راهنمايي:

شيوه‌هايي را که در فيلمهاي سينمايي به کار گرفته مي‌شود مشاهده کنيد و آنها را در جهت بهبود مطالعه به کار گيريد. همان محيط را در خانه ايجاد کنيد منتهي اين بار توجه خود را معطوف به كتابها کنيد!

کاربرد عملی

پنج فيلم آخري را که تماشا کرده‌ايد در اينجا بنويسيد.

 

فيلم

تاريخ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به اين ترتيب متوجه مي‌شويد که تا چه حد در قيد و بند تماشاي فيلم هستيد.

حالا تصميم بگيريد تعداد فيلمها را کاهش دهيد. رفتار خود را زير نظر بگيريد. براي منضبط کردن رفتار خود از روش پاداش و تنبيه استفاده کنيد.

توجه داشته باشيد: افراط در هر چيزي مضر است.

 

 

منبع " کتاب یادگیری آرام  اثر دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *