تارت وانیل و خامه و شكلات

تارت وانیل و شكلات

سرگرمی بدون درد سر

همراه با چای عصرانه دوست داشتنی است.

 غذا برای 4 نفر

 

 

300 گرم / 10 اونس خمیر شیرینی

100 گرم / 4 اونس شكلات تیره

150 گرم / 5 اونس پنیر ماسكارپن

3 قاشق غذا خوری خامه چرب

2 قاشق غذا خوری خاكه قند الك شده

1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

1- خمیر شیرینی را در قالب‌های جداگانه آرد زده 10 سانتی متری / 5 اینچی به ضخامت 5 میلی لیتری/¼اینچ پهن كنید تا برای 30 دقیقه خمیر سرد شود.

2-فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت گرم كنید. خمیر را برای اینكه در فر گرم شود روی سینی داغ قرار دهید. شكلات را درون كاسه كوچك نسوز بشكنید و به آرامی بر روی یك قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید شكلات ها را به همین طریق آب كنید و مرتبا هم بزنید. زمانیكه شكلات ها آب شدند آن ها را از روی شعله بردارید و اجازه دهید كمی خنك شوند. هم اكنون 50 گرم / 2 اونس ( 100 گرم/ 4 اونس ) پنیر ماسكارپن اضافه كنید. آن ها را مخلوط كنید.

3- قالب‌های نان شیرینی را با كاغذ نسوز هم سطح بپوشانید. آن ها را روی سینی داغ از قبل آماده شده قرار دهید و در فر از قبل آماده شده برای 10 دقیقه بپزند. كاغذ نسوز را بردارید و به آرامی با چنگال قالب‌های تارت را سوراخ كنید و دومرتبه برای 10 – 5 دقیقه به فر برگردانید یا تا زمانیكه نان شیرینی ها طلایی و برشته شوند سپس نان شیرینی ها را كنار قرار دهید تا خنك شوند.

4- باقی پنیر ماسكارپن را با خاكه قند و اسانس وانیل بزنید تا یكدست شوند.

5- زمانیكه نان شیرینی ها كاملا خنك شدند مخلوط شكلات را بین آن ها تقسیم كنید. به مخلوط وانیل قاشق نزنید و پس از اینكه پف كردند با سیخ یا چاقوی تیز آن ها را قاطی كنید. آن ها باید سرد شوند تا آماده برای سرو شوند.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *