روانشناسی عملکرد مغز با نوع غذا

روانشناسی عملکرد مغز با نوع غذا

 9 – غذا براي تفكر 

وعده هاي غذايي فرصت هاي خارق العاده اي هستند براي اينكه با طعم، بري غذا خارجي و محرك هاي نوروبيكي آشنا شويم. زمانيكه دهانتان را باز مي كنيد و غذايي را امتحان مي كنيد براي شما فرصت جديدي است. زمانيكه چيزهاي يكساني را در زمان يكساني از روز مي خوريد، درك ارتباطي  سيستم هاي بويايي و چشايي از حساسيت مي افتد. بنابراين صبحانه كشور هاي ديگر را آماده كنيد. اينجا مقداري از مواد عمومي است. ( موادي را كه عموما در بازار، رستوران يا سوپر ماركت ها در دسترس هستند و مي تواند در آن ها تجربه هاي نوروبيكي يافت شود.)

 

ژاپن …………….. گياهان دريايي، برنج، ماهي، چاي

فرانسه …………….كورسان ( نوعي صبحانه فرانسوي )، پنير، قهوه

مكزيك ……………  تورديلا ( نوعي نان ذرت )، لوبيا

برزيل ……………. قهوه، شير، نان و مربا، پنير و ژامبون يا پاپايا ( خربزه درختي )

بلغارستان……………… ديسي از تخم مرغ هاي گرم يا سرد ، گوشت قرمز، ماست ، عسل ، نان ، مربا

به همين صورت، وسيله هايي را براي شام امتحان كنيد. ( در شهرهايي را كه مي توانيد چيزهايي را جستجو كنيد. )

چيني ها ( با چاپ استيك –چوب عذا خوري در چين و ژاپن – غذا مي خورند.)

ژاپني ها ( با چاپ استيك غذا مي خورند )

مرغ سرخ شده جنوبي ها ( با دستانشان مي خورند )

مراكشي ها ( هر چيزي را با انگشتانشان مي خورند )

اسپانيايي، مكزيكي، برزيلي ( فقط مي خورند! )

براي اينكه ارتباطات شنوايي را به ارتباطات چشايي اضافه كنيد وعده هاي غذايي را با آهنگ هاي مناسب همراه كنيد.

10 – چشمان تان را ببنديد و گستردگي را آغاز كنيد.

غذا ها را در بشقاب تان تنها با حس لامسه، چشايي و بويايي تشخيص دهيد. طعم غذا به تركيب، بو، حرارت، ادويه و حي صداي اطرافيان بستگي دارد. البته حس بويايي و چشايي كاملا در واكنش به غذا تحريكي مي شوند اما ظاهر نيز نقشي را در لذت بازي مي كند و شما با جدا كردن حس لامسه تان راه عصبي متفاوتي را تحريك مي كنيد. زبان و لب مهمترين قسمت حساس بدن هستند. ( حتي از نوك انگشتان حساس تر مي باشند.)

 

منبع " کتاب چگونه مغز خود را زنده نگه داریم ؟ با ترجمه دکتر آرام "

 

انتشارات تجسم خلاق

 

www.aram24.ir

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *