سالاد چینی
انتخاب بچه ها
درخشان و رنگی با مقدار زیادی آجیل
|
غذا برای دو نفر |
غذا برای چهار نفر |
|
100 گرم / 4 اونس جوانه ذرت |
200 گرم / 7 اونس جوانه ذرت |
|
75 گرم / 3 اونس غلاف نخود فرنگی |
150 گرم / 5 اونس غلاف نخود فرنگی |
|
1 عدد فلفل قرمز دلمهای |
1 عدد فلفل قرمز دلمهای بزرگ |
|
75 گرم / 3 اونس جوانه لوبیا |
150 گرم / 5 اونس جوانه لوبیا |
|
1 عدد تخم مرغ كوچك |
|
|
1 عدد تخم مرغ بزرگ |
|
|
1 قاشق چایخوری روغن كنجد |
2 قاشق چایخوری روغن كنجد |
|
1 قاشق غذا خوری سویا سس |
2 قاشق غذا خوری سویا سس |
|
½قاشق غذا خوری دانههای كنجد |
1 قاشق غذا خوری دانههای كنجد |
|
1 قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان |
2 قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان |
|
½قاشق غذا خوری عسل |
1 قاشق غذا خوری عسل |
|
25/1 سانتی متر / ½اینچ تكه ریشه زنجبیل |
5/2 سانتی متر / 1 اینچ تكه ریشه زنجبیل |
|
1حبه سیر پوست كنده و له شده كوچك |
1 حبه سیر پوست كنده و له شده |
|
½قاشق غذا خوری آب لیمو ترش |
1 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش |
- اگر جوانه ذرت بزرگ است، آن را نصف كنید. سر غلاف نخود فرنگی را بزنید و آن ها را نصف كنید.
- یك قابلمه آب، جوش آورید. جوانه ذرت و نخود فرنگی را اضافه كنید سپس آن ها را با استفاده از قاشق شكاف دار بردارید و مستقیما درون ظرف آب سرد غوطه ور سازید.
- دانههای فلفل دلمهای قرمز را بگیرید و فلفل را بصورت نواری برش دهید. فلفل ها را در كاسه بزرگ بریزید و جوانههای لوبیا را اضافه كنید.
- در ظرفی تخم مرغ را با روغن كنجد، نیمی سویا سس و 1 قاشق غذا خوری آب بزنید سپس در تاوه نچسبی با حرارت تقریبا بالایی روغن را به آرامی بریزید و مخلوط تخم مرغ زده شده را به اندازهای بریزید كه فقط ته ماهیتابه را پوشش دهد. دانههای كنجد را روی آن ها بپاشید و برای 2-1 دقیقه یا تا زمانیكه تغییر رنگ دهند، بپزید. آن ها را برگردانید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. مخلوط را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید. با باقی مخلوط همین كار را تكرار كنید تا مخلوط تمام شود.
- املت كنجد را گرد كنید و با استفاده از چاقوی تیزی آن را بصورت نوارهای نازكی برش دهید.
- آب غلاف نخود فرنگی و جوانه ذرت را بگیرید و آن ها را به فلفل قرمز ها و جوانه لوبیا اضافه كنید.
- باقی سویا سس، روغن آفتاب گردان، زنجبیل، سیر و آب لیمو ترش را با هم مخلوط كنید. این مخلوط را روی سبزیها بریزید و خوب تكان دهید تا مخلوط شوند. مخوط را با رلهای املت كنجد سرو كنید.
منبع " کتاب آشپزی گیاهی با ترجمه دکتر آرام "
انتشارات تجسم خلاق
www.aram24.ir