سالاد چینی

سالاد چینی

انتخاب بچه ها

درخشان و رنگی با مقدار زیادی آجیل

 

غذا برای دو نفر

غذا برای چهار نفر

100 گرم / 4 اونس جوانه ذرت

 200 گرم / 7 اونس جوانه ذرت

75 گرم / 3 اونس غلاف نخود فرنگی

150 گرم / 5 اونس غلاف نخود فرنگی

1 عدد فلفل قرمز دلمه‌ای

1 عدد فلفل قرمز دلمه‌ای بزرگ

75 گرم / 3 اونس جوانه لوبیا

150 گرم / 5 اونس جوانه لوبیا

 1 عدد تخم مرغ كوچك

 

1 عدد تخم مرغ بزرگ

 

1 قاشق چایخوری روغن كنجد

2 قاشق چایخوری روغن كنجد

 1 قاشق غذا خوری سویا سس

2 قاشق غذا خوری سویا سس

½قاشق غذا خوری دانه‌های كنجد

 1 قاشق غذا خوری دانه‌های كنجد

1 قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان

2 قاشق غذا خوری روغن آفتاب گردان

½قاشق غذا خوری عسل

1 قاشق غذا خوری عسل

25/1 سانتی متر / ½اینچ تكه ریشه زنجبیل

5/2 سانتی متر / 1 اینچ تكه ریشه زنجبیل

 1حبه سیر پوست كنده و له شده كوچك

1 حبه سیر پوست كنده و له شده

½قاشق غذا خوری آب لیمو ترش

 1 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش

 
 
  1. اگر جوانه ذرت بزرگ است، آن را نصف كنید. سر غلاف نخود فرنگی را بزنید و آن ها را نصف كنید.
  2. یك قابلمه آب، جوش آورید. جوانه ذرت و نخود فرنگی را اضافه كنید سپس آن ها را با استفاده از قاشق شكاف دار بردارید و مستقیما درون ظرف آب سرد غوطه ور سازید.
  3. دانه‌های فلفل دلمه‌ای قرمز را بگیرید و فلفل را بصورت نواری برش دهید. فلفل ها را در كاسه بزرگ بریزید و جوانه‌های لوبیا را اضافه كنید.
  4. در ظرفی تخم مرغ را با روغن كنجد، نیمی سویا سس و 1 قاشق غذا خوری آب بزنید سپس در تاوه نچسبی با حرارت تقریبا بالایی روغن را به آرامی بریزید و مخلوط تخم مرغ زده شده را به اندازه‌ای بریزید كه فقط ته ماهیتابه را پوشش دهد. دانه‌های كنجد را روی آن ها بپاشید و برای 2-1 دقیقه یا تا زمانیكه تغییر رنگ دهند، بپزید. آن ها را برگردانید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. مخلوط را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید. با باقی مخلوط همین كار را تكرار كنید تا مخلوط تمام شود.
  5. املت كنجد را گرد كنید و با استفاده از چاقوی تیزی آن را بصورت نوارهای نازكی برش دهید.
  6. آب غلاف نخود فرنگی و جوانه ذرت را بگیرید و آن ها را به فلفل قرمز ها و جوانه لوبیا اضافه كنید.
  7. باقی سویا سس، روغن آفتاب گردان، زنجبیل، سیر و آب لیمو ترش را با هم مخلوط كنید. این مخلوط را روی سبزیها بریزید و خوب تكان دهید تا مخلوط شوند. مخوط را با رل‌های املت كنجد سرو كنید.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *