كیك با كارامل موز و قهوه
انتخاب بچه ها
برای كیك، مغز كارامل خامهای درست كنید. اگر دوست دارید و می توانید آن را با خامه هم زده ساده یا حتی مغزه كره وانیلی پر كنید. اگر دوست دارید قبل از سرو روی كیك شكر بمالید.
غذا برای 8-6 نفر
175 گرم / 6 اونس كره بعلاوه كمی كره اضافی برای چرب كردن
50 گرم / 2 اونس شكر سرخ
2 عدد موز رسیده كوچك
1 قاشق غذا خوری بعلاوه 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
225 گرم / 8 اونس شكر نرم
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق چایخوری قهوه سیاه غلیظ
175 گرم / 6 اونس آرد مخمر دار
150 میلی لیتر / ¼پاینت خامه پر چربی
1- كف قالبهای ساندویچی 18 سانتی متری / 7 اینچی را چرب كنید. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت / 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. شكر سرخ را روی قالب ها بپاشید. موز را برش دهید و بترتیب روی شكر بچینید. روی آن ها با قاشق غذا خوری آب لیمو ترش بپاشید و آنها را كنار قرار دهید.
2- در ظرف مخلوط كن، كره را با 175 گرم / 6 اونس شكر نرم بزنید تا روشن و پف دار شوند. تخم مرغ ها و قهوه را با هم بزنید. كم كم آن ها را به مخلوط كره اضافه كنید و بزنید تا همدیگر را بگیرند. اگر بنظر آمد كه كه مخلوط دلمه دلمه شده است كمی آرد الك شده به آن ها اضافه كنید. مخلوط را در آرد بپیچانید. مخلوط را بین قالب ها تقسیم كنید. روی موزهای برش داده شده را صاف كنید. آن ها را در فر از قبل گرم شده برای 30 -25 دقیقه بپزید تا برآمده شوند و زمانیكه دست می زنید كش بیایند.
3- باقی شكر را در قابلمه كوچك قرار دهید. شعله را كم كنید تا به آرامی بجوشد مرتبا آن ها را هم بزنید تا آب شوند. بدون هم زدن پختن را ادامه دهید تا شكر شروع كند كارامل شود. شكر را از روی شعله بر دارید و بسرعت باقی آب لیمو ترش را اضافه كنید و با 4 قاشق غذا خوری خامه مخلوط كنید. برای 10 دقیقه صبر كنید تا خنك شوند. باقی خامه را در كاسه مخلوط كن هم بزنید تا بصورت یك توده نرم در بیایند و به مخلوط كارامل خنك شده اضافه كنید. برای ساندویچ كیك آن ها را با هم استفاده كنید.
منبع " کتاب آشپزی گیاهی با ترجمه دکتر آرام "
انتشارات تجسم خلاق
www.aram24.ir