كیك لیكور خامهای و شكلاتی
سرگرمی خانوادگی
مقوی، شكلاتی و خوشمزه است به همین گونه یا همراه با بستنی سرو می شود.
غذا برای 8 نفر
175 گرم / 6 اونس كره یا مارگارین
175 گرم / 6 اونس شكلات ریز شده
3عدد تخم مرغ
90 میلی لیتر / 3 اونس لیكور خامهای
75 گرم / 3 اونس آرد ساده الك شده
50 گرم / 2 اونس پودر كاكائو الك شده
175 گرم / 6 اونس شكر نرم
1- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فآنهایت گرم كنید. ته قالب 18 سانتی متری / 7 اینچی را چرب كنید.
2-كره و شكلات را در كاسه مخلوط كن روی قابلمه آبجوش قرار دهید. مطمئن باشید كه ته ظرف با آبجوش تماس پیدا نمی كند. مخلوط را مرتبا هم بزنید تا شكلات و كره آب شوند.
3- آن ها را ازروی شعله بردارید. تخم مرغ ها را یكی یكی بزنید. هر كدام را كه به مخلوط اضافه كردید خوب بزنید.
4- خامه لیكور را اضافه كنید و خوب بزنید. آرد الك شده و كاكائو را اضافه كنید و آن ها را مخلوط كنید. شكر نرم را اضافه كنید و خوب آن ها را تكان دهید. مخلوط را درون قالب از قبل آماده شده بریزید و آن ها رابه مدت 25 – 20 دقیقه در فر از قبل آماده شده بپزید تا مخلوط یكدست شود. كیك را كنار قرار دهید تا خنك شود. سپس آن را به صورت مربع برش دهید و سرو كنید.
منبع " کتاب آشپزی گیاهی با ترجمه دکتر آرام "
انتشارات تجسم خلاق
www.aram24.ir