گیاهان شفابخش ” دارچین “

گیاهان شفابخش ” دارچین ”

درختچه دارچین درختی است کوچک ، همیشه سبز ، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از

تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود . گلهای آن در فاصله ماه

های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود . برگ این درخت سبز سیر و دارای

گلهایی به رنگ سفید است . دارچین اولین بار در سری‌لانکا یافت شد و بعد از

آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند .

یک قاشق چای خوری دارچین حاوی 28 گرم کلسیم ، 1 گرم آهن و بیشتر از

1 گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C و K و منگنز است . همچنین مقدار

2/1 گرم کربوهیدرات دارد . دارچین بومی سری‌لانکا و جنوب هند است و

پوست درختچه آن کاربرد فراوانی به عنوان ادویه دارد .

خواص داروئی

دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه

می‌دارد . دارچین ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد و کم خونی را درمان

می‌کند . دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است .حتما تا بحال متوجه

شده اید که بعد از خوردن یک دونات دارچین همه چیز را زیبا می‌بینید و چقدر

آرام هستید . این خاصیت دارچین است زیرا دارچین اثر آرام کنده وشاد کننده

دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. و در حقیقت می‌توان گفت

دارچین والیوم گیاهی است زیرا در دارچین ماده‌ای است بنام

Cinnamodehyde که روی حیوانات و انسان اثر آرام بخش دارد. اثر مهم

دیگر دارچین پائین آوردن تب می‌باشد و حتی امروزه دارچین را بصورت قرص و

کپسول درآورده اند که به عنوان تب بر ، بکار می‌رود . شما می‌توانید به آسانی

با نوشیدن یک فنجان چای دارچین تب را بسرعت پائین بیاورید . دارچین رگها

را باز می‌کند و اثر خوبی در گردش خون دارد .

دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی کردن مصونیت بدن در مقابل

امراض است و حتی می‌توان گفت که اثر پنی‌سیلین و پادزیست (آنتی بیوتیک)

را به مقدر زیادی دارا است . اگر حس کردید که ضعیف شده اید و ممکن است

مریض شوید چای دارچین را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده اید یا

ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است . یکی از دانشمندان انگلیسی

در کتابی که قرن نهم تالیف نمود ادعا کرد که دارچین معده را تمیز و آرام و

قوی می‌کند . بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید

دارچین با این همه خواص طعم بسیار خوبی دارد . حتی اگر چای معمولی

می‌نوشید آنرا با یک قطعه پوست دارچین بهم بزنید که طعم آنرا بهتر کند .

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *