گیاه پاپريکا(زخم دهان ،افزایش فشار خون ،واریس)

نام گياه: پاپريکا (ميوه رسيده فلفل قرمز)

 پاپريکا در حدود سال 1560 نزد مردم بالکان ادويه‌اي محبوب بود که مردم اين منطقه به آن پپرکي (Peperke) مي‌گفتند.

نام رايج پاپريکا شامل گونه کاپسيکوم تتراگونوم است که اين گونه بعضي مواقع به جاي کاپسيکوم آنوم به کار مي‌رود. گونه کاپسيکوم آنوم شامل انواع فلفل چيلي نيز هست.

 

بخش‌هاي مورد استفاده ی پاپریکا : فلفل‌ رسيده

ويژگي‌های پاپریکا : ضد باکتري، ضد نفخ، محرك غدد بزاقي، محرک

كاربرد داخلي پاپریکا : افزايش دهنده فشارخون، بيماري حرکتي، واريس

نحوه کاربرد داخلي پاپریکا : اين گياه عمدتاً در غذا استفاده مي‌شود.

پاپريکا قدرت ارتجاعي سرخرگ‌ها، مويرگ‌ها و سياه‌رگ‌ها را افزايش داده و در نتيجه براي سلامتي دستگاه گردش خون مفيد هستند. پاپريکا به عنوان داروي کمکي گوارش، ترشح بزاق و اسيد معده را بهبود بخشيده و حرکات کرم وار مجراهاي گوارش را افزايش مي‌دهد.

كاربرد موضعي پاپریکا : زخم دهان

نحوه کاربرد موضعي پاپریکا : براي درمان زخم دهان، اين گياه را غرغره کنيد.

طبع پاپریکا : تند، شيرين، گرم

ترکيبات شيميايي پاپریکا : کاپسيکوم، کاروتنوئيدها، فلاونوئيدها، ويتامين ث

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *