خواص ذرت/روش های متفاوت پخت «ذرت»
خواص ذرت/روش های متفاوت پخت «ذرت»
ذرت مانند سیب زمینی یکی از سبزیجات نشاسته ای است و در بسیاری از کشورها یکی از منابع اصلی تامین کننده غلات کامل به شمار رفته، از جمله منابع اصلی نشاسته در رژیم غذایی مردم آن کشورها محسوب می شود و بخش اعظمی از انرژی روزانه شان را تامین می کند. برخی از خواص این گیاه را در ادامه بخوانید.
ذرت دارای بیش از صدها گونه متفاوت است و به رنگ های بسیار متنوعی وجود دارد. در حقیقت علاوه بر ذرت زرد و سفید، ذرت به رنگ های صورتی، بنفش، آبی، قرمز و مشکی نیز وجود دارد. جالب است بدانید اخیراً ذرت های چند رنگ هم در کشور آمریکا کشت شده اند. از این گیاه محصولات متعددی مانند نشاسته ذرت، آرد ذرت، شربت ذرت، روغن ذرت، پاپ کورن و … تهیه می شود.