گیاه کرفس (تسکین اعصاب)

نام گياه: کرفس

 

کرفس

بخش‌هاي مورد استفاده ی کرفس  : دانه

ويژگي‌های کرفس : دگرگون‌ساز، ضد التهاب، ضد قارچ، ضد روماتيسم، اشتهاآور، معطر، ضد نفخ، ادرارآور، محرك قاعدگي، افزاينده شير، كاهش دهنده فشارخون، آرام‌بخش پي، مسکن، عرق‌آور، تقويت ‌كننده، ضدعفوني کننده دستگاه دفع ادرار

 

كاربرد داخلي کرفس : آرتروز، آسم، برونشيت، سرماخوردگي، تب، نفخ شکم، آنفلوآنزا، بالا بودن اسيد، افزايش دهنده فشارخون، بي‌خوابي، سنگ کليه، درد اعصاب، مشکلات عصب شناختي، چاقي، ورم ريوي، روماتيسم، مسموميت خوني

 

نحوه کاربرد داخلي کرفس : چاي، تنتور، کپسول

دانه کرفس براي تسکين اعصاب و کاهش درد مفيد است. براي دفع بهتر اسيده اوره از دانه کرفس استفاده کنيد. مصرف دانه کرفس به همراه غذا به هضم پروتئين کمک مي‌کند.

 

كاربرد موضعي کرفس : آرتروز، نقرس

نحوه کاربرد موضعي کرفس : به صورت مرهم و کمپرس براي آرتروز يا نقرس به کار مي‌رود.

 

كاربرد  کرفس در آشپزي: دانه‌هاي اين گياه در غذاهاي تهيه شده از تخم‌مرغ، نان و همچنين در سوپ، طاس کباب و سس گوجه‌فرنگي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. همچنين در ادويه جات بدون نمک نيز به کار مي‌رود.

 

طبع کرفس : تلخ، شيرين، خنک، مرطوب

ترکيبات شيميايي کرفس : فورانکومارين‌هاها، (برگاپتين)، روغن اساسي (آپايول)، فلاونوئيدها، گليکوزيدها.

 

نکات لازم هنگام مصرف کرفس : مصرف زياد دانه کرفس ممکن است باعث افزايش حساسيت در برابر نور گردد. در طول حاملگي در مصرف آن ميانه روي کنيد.

 

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *