برولی خامه‌ای پرتقال

برولی خامه‌ای پرتقال

سرگرمی بدون درد سر

تركیب كاسترد خامه‌ای با طعم پرتقالی و با رویه شكری برشته و تیره همیشه خوشایند بنظر می آید.

 

غذا برای دو نفر

غذا برای چهار نفر

40 گرم/½1 اونس شكر سرخ

 75 گرم / 3 اونس شكر سرخ

2 عدد زرده تخم مرغ

4 عدد زرده تخم مرغ

200 میلی لیتر / 7 اونس خامه كم چربی

400 میلی لیتر / 14 اونی خامه كم چربی

تقریبا ½1 قاشق غذا خوری شكر سرخ

تقریبا 3 قاشق غذا خوری شكر سرخ

 

1 فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد / 300 درجه فارنهایت گرم كنید. كاسترد و شكر را در ظرفی قرار دهید. گوشت پرتقال خوب رنده شده را اضافه كنید. زرده تخم مرغها را با قاشق چوبی خوب بزنید. تا مخلوط شوند.

2- خامه را به آرامی گرم كنید تا تقریبا بجوش آید. خامه را از روی شعله بردارید و روی زرده‌های تخم مرغ بریزید. همه آن ها كاملا تركیب شوند.

3- مخلوط را به قابلمه برگردانید و به آرامی بپزید و با قاشق چوبی مرتبا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. بهترین روش برای امتحان غذا این است كه انگشتتان را به پشت قاشق چوبی بزنید. اگر مواد به انگشتتان چسبید مخلوط غلیظ شده است.

4- مخلوط را بین (4)2 كاسه دسر نسوز یا ظرف غذای یك نفره تقسیم كنید. سپس آن ها را درون تاوه قرار دهید و سپس تقریبا 5/2 سانتی متر / 1 اینچ آبجوش بریزید تا از لبه‌های ظرف نسوز بالا بیاید. آن ها را با دقت به فر انتقال دهید و برای 1 ساعت بپزید تا تقریبا سفت شوند. آن ها را از فر بردارید و اجازه دهید به حد كافی خنك شوند سپس در یخچال قرار دهید تا خنك شوند.

5- در حدود 30 دقیقه قبل از سرو، گریل را با حرارت تقریبا بالایی گرم كنید و روی هر كدام لایه نازكی از شكر سرخ بمالید و بحدی بپزند تا همه شكر ها آب شوند. آن ها را از روی شعله بردارید و كنار بگذارید تا قبل از سرو بحد كافی خنك شوند.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *