بیماری آنفلوانزا

به گزارش موسسه تجسم خلاق آنفلوانزا بیماری بالینی است که از عفونت بوسیلۀ ویروس‌های آنفلوانزا به وجود می‌آید. ویروس‌های آنفلوانزا بیشترین صدمه را در بدن بر بخش فوقانی دستگاه تنفسی، بینی و گلو وارد می‌کند و احتمال درگیر شدن ریه‌ها و نایژه‌ها نیز وجود دارد.

آنفلوانزا  کاملاً مسری است و می‌تواند در هر زمان تعداد مشخصی از افراد را مبتلا به خود کند. اگرچه افراد معمولاً در طول فصل زمستان دچار آنفلوانزا  می‌شوند، اما آنفلوانزا می‌تواند در هر زمانی به فرد حمله کند. آنفلوانزا تمامی سنین را مبتلا می‌کند.

 

دلایل بروز آنفولانزا

آنفلوانزا به بیماری میکروبی شناخته می‌شود. با این حال، بر خلاف تصور عامه مردم، آنفلوانزا توسط فعالیت میکروب‌ها به وجود نمی‌آید، بلکه دلیل اصلی بروز آنفلوانزا سمی شدن و تجمع مواد زائد در بدن فرد بیمار است.به گزارش موسسه تجسم خلاق  آنفلوانزا را اشتباهات تغذیه‌ای و نوع زندگی غلط همچون داشتن نگرانی، کار بیش از حد، عدم انجام فعالیت‌های ورزشی، زندگی در اتاق‌های خفه و گرفته و بیدار ماندن تا ساعت‌های طولانی شب به وجود می‌آورد. هیچ میکروب به وجود آورنده بیماری نمی‌تواند در بدن فردی که به معنای واقعی کلمه از سلامتی کامل برخوردار است منزل پیدا کند و فعال شود. آنفلوانزا به راحتی از یک فرد به فرد دیگری به ویژه کسی که از سلامتی کامل برخوردار نیست منتقل می‌شود. و بدین شیوه اپیدمی شروع می‌شود.

 

درمان آنفولانزا

به گزارش موسسه تجسم خلاق آنفلوانزا همچون تمامی بیماری‌های حاد دیگر، اگر به درستی به شیوه طبیعی درمان شود، می‌تواند سلامتی آینده بیمار را تضمین کند. در مراحل حاد آنفلوانزا، بیمار باید از خوردن تمامی غذاهای جامد خودداری کرده و برای سه تا پنج روز نخست تنها از آب میوه‌ها و عصاره سبزیجاتی استفاده کند که بسته به شدت بیماری با آب به نسبت ۵٠ به ۵٠ رقیق شده است.

روزه آب میوه را باید تا زمانی که دمای بدن به سطح طبیعی بازگردد ادامه داد. به گزارش موسسه تجسم خلاق بیمار باید در طول مدت روزه گرفتن برای شستشوی روده‌های خود از تنقیه با آب گرم استفاده كند.

 پس از آنکه تب بیمار کاهش پیدا کرد، بیمار می‌تواند برای دو تا سه روز از یک رژیم غذایی تماماً میوه استفاده کند. به گزارش موسسه تجسم خلاق در این رژیم غذایی، بیمار باید از سه وعدۀ غذایی آب میوه‌های آبدار و تازه‌ای همچون سیب، گلابی، انگور، پرتغال، آناناس، هلو و خربزه در فواصل پنج ساعته استفاده کند. با این حال، او باید از مصرف موز و غذاهای خشک، قوطی و کنسرو شده خودداری کند.

هیچ ماده غذا دیگری نباید به این رژیم غذایی اضافه شود، زیرا ارزش درمانی آن را از بین خواهد برد. این رژیم غذایی می‌تواند تا دو یا سه روز دیگر با مصرف میوه‌ها و شیر ادامه پیدا کند. از آن پس به بعد، بیمار می‌تواند از یک رژیم غذایی متعادل و متوازن بر اساس سه گروه اصلی غذایی یعنی (١) دانه‌ها، آجیل‌ها و غلات، (٢) سبزیجات و (٣) میوه‌ها استفاده کند.

به گزارش موسسه تجسم خلاق بیمار مبتلا به آنفلوانزا باید از مصرف ادویه‌ها، چاشنی‌ها و ترشی‌ها که باعث خوشمزه شدن غذا ‌شده، اما در عین حال منجر به پرخوری نیز می‌شوند خودداری کند. آب لیموترش  را می‌توان به عنوان دسر در سالاد استفاده کرد. به گزارش موسسه تجسم خلاق بیماری که دچار آنفلوانزا شده است باید از مصرف مشروبات الکلی، تنباکو، چای و قهوه غلیظ، گوشت‌های چاشنی دار، شیر بیش از حد جوش داده شده، حبوبات، سیب زمینی، برنج، پنیر، غذاهای مانده، تصفیه، فرآوری و کنسرو شده اجتناب کند.

ثابت شده است که درمان‌های مشخصی برای آنفلوانزا مفید هستند. مهمترین این درمان‌ها استفاده از دارفلفل است.

نیم قاشق چایخوری پودر دارفلفل به همراه دو قاشق چایخوری عسل و نیم قاشق چایخوری عصارۀ زنجبیل را باید سه بار در روز مصرف کرد. این ترکیب را اگر در مراحل ابتدائی بیماری مصرف کرد کمک زیادی به رفع آن می‌کند.به گزارش موسسه تجسم خلاق  این ترکیب همچنین در رفع عوارضی که بدنبال شروع این بیماری به وجود می‌آید، یعنی مبتلا شدن حنجره و نای به ویروس آنفلوانزا کمک می‌کند.

درمان مفید دیگر برای آنفلوانزا استفاده از برگ‌های سبز گیاه ریحان است. در حدود یک گرم از این‌ برگ‌ها را باید به همراه کمی زنجبیل در نیم لیتر آب جوشاند تا زمانی که حدوداً نیمی از آب باقی بماند.به گزارش موسسه تجسم خلاق  این جوشانده را باید همچون چای مصرف کرد. مصرف این جوشانده باعث درمان فوری آنفلوانزا می‌شود.

 سیر و زردچوبه درمان‌های غذایی موثر دیگری برای آنفلوانزا هستند.به گزارش موسسه تجسم خلاق  سیر همچون یک ضدعفونی کننده قوی عمل می‌کند و باید تا آنجایی که بیمار می‌تواند مصرف آن را تحمل کند به او داده شود. همچنین عصاره سیر را می‌توان از طریق بینی استشمام کرد.

به گزارش موسسه تجسم خلاق یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه را باید با یک فنجان شیر گرم ترکیب کرد و سه بار در روز مصرف کرد. این عصاره از عوارض به وجود آمده از آنفلوانزا پیشگیری کرده و همچنین  کبد را که در طول حملات آنفلوانزا تنبل می‌شود فعال می‌کند.

 

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در طب سنتی

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *