بیسكویت مربایی همراه با مغز گردو و فندق

بیسكویت مربایی همراه با مغز گردو و فندق

انتخاب بچه ها

خوشمزه و مفید است.

غذا برای 9 نفر

 

 

100گرم / 4 اونس كره یا مارگارین

50 گرم / 2 اونس شكر قهوه‌ای روشن

4 قاشق غذا خوری عسل زنبق

175 گرم / 6 اونس جو دو سر

2 قاشق غذا خوری آرد ساده

 50 گرم / 2 اونس مغز گردو آمریكایی تقریبا ریز شده

50 گرم / 2 اونس مغز فندق تقریبا ریز شده

1- فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت گرم كنید. ته قالب مربعی 20 سانتی متری / 8 اینچی را چرب كنید.

2- در قابلمه بزرگ كره را با حرات ملایم گرم كنید تا آب شود. شكر و عسل را اضافه كنید آن ها را تكان دهید تا شكر حل شود.

3-آن ها را از روی شعله بردارید. جو دو سر و آرد را اضافه كنید. آن ها را خوب مخلوط كنید.

4- مغز ها را اضافه كنید و آن ها را قاطی كنید. آن ها را درون قالب از قبل آماده شده فشار دهید. روی آن ها را با پشت یك قاشق صاف كنید. به مدت 30 – 25 دقیقه آن ها را در فر از قبل آماده شده بپزید تا طلایی و سفت شوند. آن ها را از درون فر بردارید و برای 5 دقیقه كنار قرار دهید.

5- با استفاده از چاقوی تیزی مربع هایی را علامت بزنید و قبل از این كه آن ها را از درون قالب بردارید اجازه دهید كاملا خنك شوند. آن ها را درون كانتینر بدون منفذ نگه دارید.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *