بیسكویت مربایی همراه با مغز گردو و فندق
انتخاب بچه ها
خوشمزه و مفید است.
غذا برای 9 نفر
100گرم / 4 اونس كره یا مارگارین
50 گرم / 2 اونس شكر قهوهای روشن
4 قاشق غذا خوری عسل زنبق
175 گرم / 6 اونس جو دو سر
2 قاشق غذا خوری آرد ساده
50 گرم / 2 اونس مغز گردو آمریكایی تقریبا ریز شده
50 گرم / 2 اونس مغز فندق تقریبا ریز شده
1- فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت گرم كنید. ته قالب مربعی 20 سانتی متری / 8 اینچی را چرب كنید.
2- در قابلمه بزرگ كره را با حرات ملایم گرم كنید تا آب شود. شكر و عسل را اضافه كنید آن ها را تكان دهید تا شكر حل شود.
3-آن ها را از روی شعله بردارید. جو دو سر و آرد را اضافه كنید. آن ها را خوب مخلوط كنید.
4- مغز ها را اضافه كنید و آن ها را قاطی كنید. آن ها را درون قالب از قبل آماده شده فشار دهید. روی آن ها را با پشت یك قاشق صاف كنید. به مدت 30 – 25 دقیقه آن ها را در فر از قبل آماده شده بپزید تا طلایی و سفت شوند. آن ها را از درون فر بردارید و برای 5 دقیقه كنار قرار دهید.
5- با استفاده از چاقوی تیزی مربع هایی را علامت بزنید و قبل از این كه آن ها را از درون قالب بردارید اجازه دهید كاملا خنك شوند. آن ها را درون كانتینر بدون منفذ نگه دارید.
منبع " کتاب آشپزی گیاهی با ترجمه دکتر آرام "
انتشارات تجسم خلاق
www.aram24.ir