تارت پرتقال تازه
سرگرمی خانوادگی
كلوچه شیرین و برشته كه رویه كاسترد دارد و دارای طعم وانیلی و خامهای است. برشی كامل از تارت پرتقالی است كه بسیار خوشمزه می باشد.
غذا برای 8-6 نفر
1 عدد پرتقال بزرگ یا 2 عدد پرتقال كوچك نازك پوست كنده و شسته شده
100 گرم / 4 اونس شكر دانهای
150 گرم / 5 اونس آرد ساده
75 گرم / 3 اونس كره ریز و سرد شده
125 گرم / 4 اونس شكر نرم
1 عدد تخم مرغ بعلاوه 2 عدد زرده
450 میلی لیتر / ¾پاینت شیر پرچربی
4 قاشق غذا خوری آرد ذرت
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1- پرتقال ها را به صورت نازكی برش دهید. 300 میلی لیتر / ½پاینت آب را با شكر دانهای بجوش آورید. هم بزنید تا شكر حل شود. برشهای پرتقال را اضافه كنید و برای30 دقیقه به آرامی بجوشند. برشهای پرتقال را روی كاغذ روغنی داغ بگذارید.
2- در كاسه مخلوط كن آرد را الك كنید. كره را اضافه كنید و ورز دهید تا شبیه دانههای درشت آرد سوخاری شوند. 50 گرم / 2 اونس شكر نرم اضافه كنید و آن ها را مخلوط كنید. تخم مرغ كامل را بزنید و اضافه كنید آنها را هم بزنید تا مخلوط شبیه یك خمیر شود. با دست خمیر را جمع كنید و كمی ورز دهید.
3- مخلوط را روی سطح آرد زده شده پهن كنید و از قالب ته گشاد، مستطیلی به ابعاد 11 * 35 سانتی متر / ½4 * 14 اینچ استفاده كنید. برای 20 دقیقه خمیر را در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد / 375 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید سینی داغ ضخیم را در فر قرار دهید تا گرم شود.
4- قالب را با كاغذ نسوز بپوشانید. قالب و روی سینی داغ از قبل گرم شده قرار دهید تا برای 20 دقیقه بپزد. كاغذ نسوز را بردارید و برای برای 5 دقیقه دیگر آن را به فر برگردانید تا ته ظرف پخته و برشته بنظر آید. كلوچه در قالب باشد و منتظر بمانید تا خنك شود.
5- شیر را در قابلمه گرم كنید تا تقریبا بجوش آید. در كاسه مخلوط كن زرده تخم مرغ ها را با باقی شكر نرم، آرد ذرت و عصاره وانیل را با 3-2 قاشق غذا خوری شیر بزنید تا یكدست شوند. آن ها را از روی شعله بردارید و كاملا خنك كنید. هر زمان كه قاشق سرد كاسترد را درون قالب كلوچه زدید و آن را صاف كردید. برشهای پرتقال را مرتب روی آن بچینید.
منبع " کتاب آشپزی گیاهی با ترجمه دکتر آرام "
انتشارات تجسم خلاق
www.aram24.ir