آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتی‌اکسیدان است.

آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتی‌اکسیدان است.

به گزارش مشرق، آلن کروزیر متخصص تغذیه در دانشگاه گالسکو انگلستان می‌گوید، ‌آنتی‌اکسیدان‌ها، میزان آسیب‌پذیری سلول‌‌ها را در برابر انواع بیماری‌ها، مانند آلزایمر، کاهش داده و بدن را در برابر بیماری‌های حاد و مزمن مقاوم می‌کنند.

آب سیب طبیعی در جایگاه دوم قرار دارد.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب موسوم به فنول phenoles از اکسیداسیون کلسترول بد در چربی که سیب پیر شدن سلول‏‌ها و سایر آسیب‏‌های مرتبط با بیماری قلبی و سرطان می‏شود، جلوگیری می‏‌کند.

آب قره‌ قاط (کرانبری) در جایگاه سوم قرار دارد.

آب قره ‌قاط مملو از ویتامین C است که برای داشتن یک دستگاه ایمنی سالم ضروری است.

همچنین شواهدی در حمایت از نقش درمانی که عامه به آن نسبت می‌دهند،‌ وجود دارد- نوشیدن آب قره ‌قاط شیرین ‌‌نشده خطر عفونت‌های ادراری را کاهش می‌دهد.

پزشکان مصرف منظم آب گریپ‌فروت را نیز توصیه می‌کنند.

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *