تارت سیب – شكلات

تارت سیب – شكلات

سرگرمی بدون درد سر

 تارت سیب –شكلات با كارامل خامه‌ای و اندكی سیب درختی برشته شده روی آن طوری است كه نمی توانید از ذره‌ای از آن صرفنظر كنید.

غذا برای 8-6 نفر

 

250 گرم / 9 اونس آرد ساده

150 گرم / 5 اونس كره بی نمك تقریبا قطعه قطعه و سرد شده

2 قاشق غذا خوری مربای زرد آلو

250 گرم / 9 اونس شكلات شیری كارامل

2 قاشق غذا خوری مربای زرد آلو

1 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش

4-3 سیب درختی

 

 

1- آرد و كره را در غذا ساز قرار دهید و آن ها را بزنید تا مخلوط شبیه دانه‌های درشت آرد سوخاری شود. 3 قاشق غذا خوری آب سرد اضافه كنید و كمی آن ها را بزنید. آن ها را از درون غذا ساز بردارید و بصورت یك خمیر حالت دهید. اگر احتیاج بود كمی آب، تقریبا چند قاشق چایخوری اضافه كنید. اگر آب زیادی اضافه كنید احتمال دارد كه خمیر سفت شود. خمیر را درون فویل بپیچید و بمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنك شود.

2- خمیر را روی سطح آرد زده گرد كنید و در كف قالب تارت خیاره دار 9 اینچی / 23 سانتی متری قرار دهید. در حالیكه فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / 400 درجه فارنهایت از قبل گرم می كنید، قالب را به یخچال برگردانید.

3-قالب خمیر را با كاغذ نسوز بپوشانید و خمیر را درون فر برای 15 دقیقه بپزید. كاغذ نسوز را بردارید و برای 5 دقیقه دیگر خمیر را بپزید.

4- شكلات شیری كارامل را در ته قالب پخش كنید. مربا و آب لیمو ترش را گرم كنید و در حالیكه مابقی غذا را آماده می كنید. آن ها را گرم نگه دارید.

5- دانه‌های سیب درختی را در آورید و آن‌ها را برشهای نازكی بدهید به ترتیب روی شكلات بچینید.

6 – آب لیمو ترش و مربا را روی آن ها بمالید و بمدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا همه قسمتها داغ داغ و طلایی شوند. قبل از اینكه آن را سرو كنید 15 دقیقه صبر كنید تا خنك شود. همچنین می توانید با دمای اتاق آن را سرو كنید.

 

منبع " کتاب آشپزی گیاهی  با ترجمه دکتر آرام "

انتشارات تجسم خلاق

www.aram24.ir

 

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

یک دیدگاه

پاسخ دادن به مرتضی لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *