خواص گردو

خواص گردو
مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا 3 می گردد.

چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.
فواید گردو

1- کاهش کلسترول کل

2- کاهش LDL کلسترول

3- افزایش HDL کلسترول

4- افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

5- محافظت در برابر بیماری قلبی

6- افزایش قدرت ذهن و هوش
7- مفید برای تنگی نفس

8- جلوگیری از ورم مفاصل

9- مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)

10- ضد سرطان

11- دارای آنتی اکسیدان. در بین مغزها آنتی اکسیدان از همه بیشتر است.

12- محافظت از سیستم ایمنی

13- جلوگیری از لخته خون

14- تنظیم سوخت و ساز در بدن

15- تنظیم فشار خون

16- تنظیم قند خون

17- جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

18- جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

19- حفاظت از استخوان

20- روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.

21- کودکانی که مقدار امگا 3 در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.
22- زنانی که در هفته 28 گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، 25 درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.

23- اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.

ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:

گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.

در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.

گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.

گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B6، B1 و B5( پانتوتنیک اسید) می باشد.

در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B3 و B2 نیز وجود دارد.

گردو در حدود 7/6 گرم فیبر دارد.http://www.nasrpakiman.com/

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *