آب انگور

آب انگور

اين نوشيدني سرشار از پتاسيم است، مطالعه هاي نشان داده‌اند كه در هر 100‌گرم انگور، 210 ميلي‌گرم از اين ماده معدني وجود دارد بنابراين مصرف مرتب آن مي‌تواند تنظيم‌كننده فشارخون باشد. اين ميوه داراي آنتي‌اكسيداني به نام «آلايژيك اسيد» است كه دريافت آن در هفته مي‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را به خصوص در محيط‌ هايي كه آلودگي هوا وجود دارد، كم كند.

فقط يادتان باشد كه:

يك ليوان آبميوه هم كالري دارد بنابراين در خوردن آن زياده‌روي نكنيد و به صرف اينكه سهم بيشتري از آن را آب تشكيل مي‌دهد، هر چند ليوان كه دوست داشتيد، ننوشيد.

تا آنجا كه مي‌توانيد به آبميوه شكر اضافه نكنيد زيرا به اندازه كافي قند دارد.

آبميوه را تازه به تازه تهيه‌ و ميل كنيد تا بيشترين مواد مغذي را دريافت كنيد.

وقتي آب‌ ميوه گرفته مي‌شود مقداري از خواص ميوه كاهش پيدا مي‌كند زيرا با هر فرآيندي كه روي ماده غذايي به انجام مي‌رسد، مقداري از ارزش تغذيه‌اي آن كاسته مي‌شود.

در ميان آبميوه‌هاي بالا، آب انگور بيشترين و آب گريپ‌فروت و بعد از آن آب پرتقال كمترين ميزان كالري را دارند آن هم به دليل ميزان قند طبيعي كه در اين ميوه‌ها موجود است.
منبع : salamat.ir

توسط aram

مدیر مجموعه تجسم خلاق

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *